Kommuner

Luk
Kommuner
Alle taler om velfærdsteknologi. Hos Botved lader vi det ikke blive ved snakken. Det er Bio Bidet et ganske udmærket eksempel på.
Hverdage 8.00-16.00
80 37 37 37
I hjemmet behøves en pålidelig lift
At tage hånd om vores kære er en af ​​vores mest almindelige plejesituationer. Ofte er det mennesker med nedsat mobilitet, og ikke i stand til at forflytte sig til og fra sengen eller måske har brug for lidt ekstra hjælp i toilettet.

Rigtig mange af vores løsninger er udviklet netop disse situationer, og vores produkter er nemme at håndtere, selv for en lille uerfarne brugere.
 
For dem af jer, der arbejder med vores produkter, tilbyder en række fordele. Et eksempel et Diagnostic System, som altid kan fortælle, hvor meget et produkt anvendes, og når det er tid til næste service. En anden fordel er, at mange af vores produkter deler komponenter, som sikrer en jævn håndtering af reservedele.
 
Vores ydelser
Kontakt din Botved repræsentant, hvis du har brug for hjælp loftliftsprojektering, forslag om en passende sejl eller hvis du vil have os til at hjælpe dig med en oversigt over dine løftebehov. De fleste af vores sælgere i marken er ergoterapeuter, fysioterapeuter.