Institutioner

Luk
Institutioner
At overflytte de mindste borgere kræver omtanke og specialudstyr. Liko har forstået, at børn ikke er små voksne.
Hverdage 8.00-16.00
80 37 37 37
Institutioner og plejehjem
Dem, der bor på Institutioner og plejehjem har primært én ting til fælles, af forskellige årsager ikke kan eller vil ikke blive hjemme. Deres behov for hjælp i dagligdagen og forflytning kan dog variere meget.
 
I gruppen af personale på et plejehjem, ser vi personer med forskellige grader af forflytning og mobilitet. For dem, der har brug for hjælp til at klare forflytning er at finde de bedste hjælpemidler til at tillade den enkelte at være så aktiv som muligt, og samtidig være funktionel og sikker for personalet.
 
Institutioner og Plejehjem kan være hjem for mennesker med psykiske såvel som fysiske handicap, nogle er helt uafhængige af forflytning, mens multi-handicappede eller ældre kan have en meget stor og specifikke behov bistand. For de mennesker, der ikke kan deltage i forfltning er valget af sejl, stof og pasform er ekstremt vigtigt at fuldføre opgaven på den bedste måde.
 
Kontakt din repræsentant, hvis du har brug for hjælp med afprøvning af sejl, eller hvis du vil have os til at hjælpe dig med en oversigt over dine løftebehov. Alle vores sælgere i marken er autoriserede ergoterapeuter eller fysioterapeuter.

Eksempler på løftebehov
Indenfor disse segmenter, ser vi, at den mest almindelige løft og overførsel kan være relevant, for eksempel:
 
Til og fra seng/kørestol
Toilet besøg
Brusebad og bad
Bevægelser i sengen
hævning
Stand/gangtræning