Hospitaler

Luk
Hospitaler
Botved var tidlig til at møde udfordringen fra de tungeste vægtklasser. Nu har vi også engangssejl i størrelse XXL.
Hverdage 8.00-16.00
80 37 37 37
Hospitaler har varierende løftebehov
Botved har stor erfaring med at arbejde med personløftere til hospitalet. På de fleste sygehusafdelinger er behovet for forflytning stort, såsom til og fra CT maskine, operationsborde, seng, toilet eller for rehabilitering. Det kunne blive alvorligt kvæstet, handicappede eller bevidstløse patienter.
 
Forskning viser, at det store behov for at skulle overføre patienterne fører også til hospitalspersonalet oplever arbejdsmiljøet som meget tungt. Skader relateret til forflytninger er meget almindelige.
 
Vi har flere løsninger for at lette arbejdet og kan også tilbyde undervisning i vurdering og løfte teknikker specielt tilpasset til personale på hospitaler.
 
Vores ydelser
Vores eksperter hos Botved er glade for at hjælpe dig med at foretage en samlet vurdering af løftebehov i din virksomhed. Sammen analyserer vi dit daglige arbejde og løfte hjælpemidler, der er til rådighed. Resultatet er en anbefaling til forbedrede arbejdsgange og kan suppleres med støtte. Kontakt din Botved repræsentant for yderligere information.
 
Eksempler på løft behov
Løftebehovet på hospitaler, er som sagt stort, og også meget forskelligartet. Udover regelmæssige overførsler mellem seng og kørestol eller på toilettet, kan det også være om repositionering i sengen, ophævelse af patienternes arme og ben, horisontale løft eller stå / gangtræning under genoptræning. Læs mere på vores side om løftebehov »