Arkitekter/Entreprenører

Luk
Entreprenører
Tilgængelighed handler ikke alene om borgere, der ikke kan komme til. Botved kender til værdien af et tilbud, der holder og kommer til tiden.
Hverdage 8.00-16.00
80 37 37 37
At finde den korteste vej, når man ikke kan gå selv...
Botved er specialiseret i at hjælpe folk, der ikke kan selv, med at komme op og ned ad trapper, ind og ud af bygninger, fra seng til kørestol, på toilettet, i bad osv.

Vi har en lang erfaring i planlægning, projekt og installere taklyftsanläggningar både i Sverige og internationalt.

Vores skinnesystem kan installeres med fremragende resultater i alle mulige miljøer.

Gratis rådgivning gennem hele projektet
Kontakt vores specialiserede taklyftsförsäljare Borje Johansson tlf: 0920-47 47 60 for mere information.

Sammen udvikler vi den optimale løsning med den funktionelle, strukturelle teknik og økonomi, der svarer til kundens ønsker. Vi tilbyder dig personlig ekspertise igennem hele projektet og har adgang til DWG værktøj.

Vi leverer, installerer og ende-inspicerer
Vores kyndige service og installation teknikere har uovertruffen viden og erfaring, med vores hjælp, afsluttede projektet til tiden.

I mange år har vi koncentreret os om at sælge trappelifte til private og montere lifte i loftet på hospitaler og plejehjem.

Men med tiden er behovet vokset for rådgivning og løsninger, der skaber kontakt til verden udenfor.

Denne side samler de forskellige elevator- platforms- og trappelifte, der kan have interesse for arkitekter og ingeniører. Både de traditionelle løsninger, men også en række nyere, der åbner anderledes muligheder inden for bygningsreglementets rammer.
Hvis du ringer på 8037 3737, er der altid en, der kan fortælle mere om, hvordan de enkelte løsninger kan bøjes og strækkes til at dække dit specielle behov.